INTERIM MARKETING & COMMUNICATIE

interim

Interim marketing of communicatiemanagement

De FanFabriek heeft ervaren strategische marketing & communicatieadviseurs in huis, die tijdelijk bij in uw organisatie het verschil kunnen maken. Opdrachtgevers ervaren ons als inspirerende adviseur en/of projectleider. Creatief en enthousiast. We weten mensen mee te nemen en aan ons te binden. Wij zijn echte team-players. Met een berg aan profit ervaring zetten wij onze kennis en talent effectief in voor zorg, onderwijs en non-profit. We gaan doel- en resultaatgericht te werk met oog voor creatieve oplossingen. Heeft u behoefte aan een frisse blik in uw organisatie? Een concrete interim opdracht? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

advies&coaching

FanFabriek als interim manager CJG Land van Cuijk

Jacline de Kort: ” Het CJG Land van Cuijk is volop in ontwikkeling. Als manager CJG was ik de schakel in de communicatie tussen gemeenten, kernpartners en het CJG. En vormde een tandem met de beleidsambtenaar en zorgde voor afstemming met de transitie. Ik gaf leiding aan 10 professionals in het CJG team en stimuleerde de doorontwikkeling van een effectieve ketensamenwerking. Dit alles met als resultaat het vergroten van het bereik in de regio en tevreden klanten. www.cjglandvancuijk.nl.

 

Nog meer interim communicatiemanagement van de Fanfabriek

transitieCommunicatiestrateeg transities Sociaal Domein  Oosterschelde regio Zeeland

  • Communicatiestrategie & plan voor Oosterschelde regio (7 gemeenten)
  • Ontwikkeling communciatie-toolkit Sociaal Domein (3 transities) voor gemeenten en zorgaanbieders
  • Betrekken en inspireren van alle communicatie-professionals zowel van de gemeenten als de zorgaanbieders voor een éénduidige en heldere boodschap richting bestaande en nieuwe cliënten
  • Interne communicatie binnen de projectorganisatie.

 

 “Heel erg bedankt voor je ondersteuning. Fijn om met jou te hebben kunnen samenwerken. Jouw aanpak sprak me zeer aan”  Ietje Baars, transitieteam,

 

transitieOntwikkeling communicatieplan transitie Jeugdzorg Noord-Oost Brabant

  • Communicatiestrategie & plan voor RBO Noord Oost Brabant (19 gemeenten) obv co-creatiesessies met cliënten, jongeren, professionals, management & directies.
  • Ontwikkeling online communciatie-toolkit Sociale Domein (3 transities) www.samenkomenweverder.nl
  • Ontwikkeling regionale ‘Eigen Kracht’ communicatiecampagne voor ouders & jongeren

 

“Bedankt voor jouw inzet en inspirerende bijdragen in het afgelopen jaar! Het was erg fijn om je erbij te hebben”. Floor de Graaf, communicatiemedewerker CGM (Cuijk, Grave Mill)

 tekst klanten

Recente berichten