HOE WERKT FANFABRIEK?

kernwaarden

Hoe werken we bij de FanFabriek?

Daar hebben we drie kernwaarden voor. Die houden ons scherp en alert. Ze zijn een belofte: Zo gaan we met elkaar om, het is de basis voor ons handelen. Intern en extern, met onze relaties. Gedreven (we zijn on a mission), creatief (kijken door een andere bril), energie (het in beweging zetten, met plezier samen mooie dingen maken en doen). Bij alles wat we verzinnen, bespreken en doen staan een of meer van deze kernwaarden centraal.

 

hart

Vanuit ons ondernemerschap

Zaken doen we met hart en ziel. Met iedereen die zaken wil doen met het hart op de juiste plaats. Eerlijke ondernemers en integere professionals die anderen ook hun succes gunnen. Die willen geven en delen en van daaruit tot zaken komen. Want dat willen we: zaken doen. Wie goed doet, goed ontmoet.

 

 

 

Samen_voor_Eindhoven_partnerFanfabriek is partner van Samen voor Eindhoven

We dragen hiermee de regio Eindhoven en de stichting een warm hart toe. Samen voor Eindhoven werkt aan een beweging die de samenleving hechter en beter maakt. Fanfabriek draagt graag én bewust haar steentje bij. Door kennis beschikbaar te stellen en de handen uit de mouwen te steken!  We zijn de strategische partner voor marketing & communicatie  en werken actief mee aan het vormgeven van de campagne één dag voor Eindhoven. Samen gáán we voor een hechtere samenleving. Het werkt!

tekst missie

 

 

Recente berichten